Badgeland.dk

supplier logo
Fri levering ved ordrer over 1000,00
Fragt pris 39,00
supplier logo

Beskrivelse


Badgeland er en stor del af Reklameland, som driver Badgeland, Stickerland, og Reklameland i 4 forskellige lande, nemlig Danmark, Sverige, Norge, og England. Vi er 10 fuldtidsansatte, og samlet omsætter vi årligt for et 2 cifret millionbeløb, der resulterer i en produktion af millioner af reklameartikler hvert år.

Vi laver både specialfremstillede reklameartikler med logo, men har efterhånden også et bredt udvalg af generiske kontor, lager og produktions produkter i vores sortiment.

Herunder kan nævnes: Smileymagneter, smiley klistermærker, lukke klistermærker, ny i job badges, whiteboard tape, belønningsklistermærker, urinal klistermærker der mindsker sigtefejl, farvede prikker klistermærker på rulle, fodspors klistermærker til gulvet og meget mere.

Vi har en kapacitet på over 100.000 badges, magneter og klistermærker om dagen, så ring endelig og hør, hvad vi kan hjælpe dig med. Gør som nogle af Skandinaviens største virksomheder, og køb dine reklameartikler hos Badgeland // Stickerland // Reklameland – og nu, som noget nyt, hos Smartorder. 

Vi anvender selv Smartorder til indkøb af emballage, og hvad vi ellers lige mangler.

Du finder Badgeland her:

Badgeland ApS

Teglbækvej 6

8361 Hasselager

Århus